Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


Tinctura de rostopasca

Ingrediente: Chelidonii herba - partile aeriene inflorite de rostopasca 10 g si alcool etilic 70% v/v pentru 100 g solutie.

Flacoane de sticla bruna de 50 ml.

Tinctura de rostopasca are proprietati spasmolitice si colagoge, antibacteriene, amelioreaza fluxul biliar, hipolipemiante, hipocolesterolemiante.

- asigura necesarul de nutrienti si substante bioactive in suplimentarea dietei pentru ameliorarea tulburarilor functionale hepatobiliare;
- prin continutul ridicat in componente alcaloidice intervine favorabil asupra musculaturii netede a vezicii biliare, favorizeaza stimularea tonusului si peristaltismului acesteia avand un efect colecistochinetic, mareste secretia de bila, contribuie la imbunatatirea functiei ficatului si a vezicii biliare;
- datorita efectului colagog ajuta la normalizarea valorilor bilirubinei si a colesterolului din sange, la stimularea secretiei pancreatice, are efect hepatoprotector.

Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.
In sarcina, perioada de alaptare, copii pana la 12 ani, persoane cu probleme hepatice grave, in epilepsie, persoane care prezinta hipersensibilitate la componentele produsului este necesara recomandarea specialistului.
La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Instructiuni de utilizare:
- cate 20-30 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita.
Se administreaza in cure de 7 zile, dupa care se face o pauza de o saptamana, apoi se poate relua administrarea (maxim 4 saptamani).
Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia asupra celulei hepatice.
Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.
Conditii de pastrare:
A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic !
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!
Termen de valabilitate: 2 ani.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista