Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


 
 

   
CEC-URI DE INOVARE  

CONSITEH


Titlul Proiectului:
Servicii suport si de consultanta pentru implementarea la S.C. AROMA PLANT S.R.L. a tehnologiilor avansate de separare a principiilor active din extracte de plante

Contractor:
S.C. AROMA PLANT S.R.L.

Acronim:
CONSITEH

Obiectivul principal al proiectului este imbunatatirea tehnologiilor de obtinere a produselor fitoterapeutice din principii active, separate, purificate si concentrate din extracte de plante prin tehnici membranare si largirea gamei de produse fitoterapeutice cu diverse efecte asupra organismului uman, prin schimbarea proportiilor dintre principiile active, obtinute prin fractionarea amestecurilor complexe existente in extractele de plante, utilizand tehnici avansate de separare.
Scopul proiectului este inlocuirea tehnologiilor la faza de concentrare a solutiilor extractive din plante care stau la baza fabricarii produselor fitoterapeutice cu o tehnologie performanta ce asigura o calitate superioara a principiilor active concentrate si implicit a produselor finale. Prin implementarea noii tehnologii de prelucrare a extractelor de plante se raspunde urmatoarelor cerinte:

a.diminuarea modificarii compozitiei si continutului de compusi activi din extractul initial.
b. separarea substantelor de balast
c. lipsa reactivilor chimici in etapele procesului
d. protectia mediului inconjurator


Etapa I
Model de proces.
Tehnologie de concentrare prin procedee membranare.


Etapa II
Studiu de fezabilitate.
Caiet de sarcini pentru instalatia de concentrare a extractelor de plante prin procedee membranare.
 

   
 
 

   
 
 

   
CURS - NOTIUNI INTRODUCTIVE DE APIFITOTERAPIE  
Hofigal Export Import SA
anunta reorganizarea cursului cu tema

"Notiuni introductive de Api- Fito-Terapie"

Cursul este structurat pe 60 ore (5 ore/sambata x 12 saptamani) si se va desfasura in perioada NOIEMBRIE 2015 – FEBRUARIE 2016 (daca pana la data de 15 NOIEMBRIE 2015 se completeaza grupul de studiu) sau in perioada martie – iunie 2016 Comisiile Profesional-Stiintifice ale Colegiului Farmacistilor din Romania si OAMGMAMR au creditat cu puncte de educatie continua farmacistii si asistentii medicali participanti.

Cursul va fi sustinut de Coordonatorul programului de pregatire, doamna Profesor dr. Farmacist Viorica ISTUDOR (Societatea Romana de Fitoterapie), alaturi de drd. Dr. Stefan STANGACIU (Societatea Romana de Apiterapie) si dr. Farm.pr. Gabriela VLASCEANU (Hofigal Export Import SA) în calitare de Lectori, iar ca Invitat, CP I Ing. dipl. Stefan MANEA (Patronatul Planta Romanica).

Cursul isi propune sa descrie intr-o abordare duala, teoretica si practica, domeniul apicol, fito si aromaterapeutic, apiterapic, dar si cel al api-cosmeticii, Api-Fito-Terapia fiind o stiinta fascinanta, care atrage din ce in ce mai multi cercetatori, personal sanitar, practicieni, apicultori.

Toti cei interesati de acest domeniu (medici, farmacisti, asistenti de farmacie, asistenti de medicina generala, apicultori), sunt rugati sa ne contacteze pentru detalii suplimentare si inscrieri la sediul nostru din Bucuresti,Intrarea Serelor nr.2,sector 4,

Telefon 021.334.51.35; 021.334.78.52
Fax: 021.334.59.05
E-mail: office@hofigal.eu; terapii_noi@hofigal.eu
Informatii utile pe www.hofigal.eu
 

   
EMISIUNI TELEVIZATE  
Urmatoarele emisiuni televizate cu Directorul General al Sc Hofigal Export - Import SA, domnul Stefan Manea, vor avea loc in 30 mai, 11 iunie, 1 iulie 2013, la Antena 2  

   
MEDALIA DE AUR LA BRUXELLES  

La finele anului 2012, in cadrul Salonului international de inventii INNOVA desfasurat la Bruxelles, HOFIGAL a obtinut medalia de aur si de argint. Aurul a revenit uneia dintre cele mai spectaculoase inventii din domeniul suplimentelor alimentare – OMEGA 3 si 6 VEGETAL, premiat astfel la sectiunea de studii clinice europene si americane.

Dincolo de toate actiunile si beneficiile aduse de omega 3 si 6 vegetal organismului uman, nu putem sa nu fim mandri de existenta unei alternative naturale si vegetale la uleiul de peste, eliminand astfel complet riscul de a ne aduce o data cu acizii grasi si cantitati mai mari sau mai mici de mercur.

Medalia de argint a revenit unei teme de cercetare, realizata cu mare diligenta de specialistii nostri, referitoare la prelucrarea si aditivarea cu plante medicinale si aromate a blanii naturale.

 

   
ORGANIZARE EXPOZITIE  
ANDREW PROFESIONAL CONSULTING in parteneriat cu Televiziunea ZEUSTV si compania HOFIGAL organizeaza o expozitie de produse apicole si produse naturale in perioada 28 iunie-01 iulie 2012, la SALA PALATULUI sub egida UNIVERSUL SANATATII. Pentru mai multe detalii, vezi PDF

   
LARVALBINA  
Larvalbina, combinatie echilibrata de multivitamine si minerale, este un produs natural, usor digerabil, care asigura completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate si corecteaza deficientele care apar odata cu varsta (peste 30-35 ani) in special cele legate de sistemul imunitar, echilibrul hormonal si autoreglajul emotional, creier, sistemul neuro-vegetativ, rezistenta organismului.

   
CEAI ECOLOGIC DE CIMBRU  
Se recomanda ca supliment alimentar pentru imbunatatirea regimului igieno-dietetic in procese inflamatorii de cauze infectioase ale cailor respiratorii superioare / inferioare

   
CEAI ECOLOGIC DE COACAZ NEGRU  
Se recomanda ca supliment alimentar pentru imbunatatirea regimului igieno-dietetic în migrene, edeme, tuse spastica, guta, hipertensiune arteriala, artrite, anchiloze, dureri reumatice, tulburari premenstruale si cele specifice debutului menopauzei, litiaza renala, tulburari cardiovasculare, anemie, stari febrile

   
CEAI ECOLOGIC DE ECHINACEA  
Se recomanda ca supliment alimentar pentru imbunatatirea regimului igieno-dietetic pentru a creste capacitatea de aparare a organismului fata de diferiti agenti patogeni virali si bacterieni

   
CEAI ECOLOGIC DE ROZMARIN  
Continutul bogat in principii bioactive confera ceaiului multiple proprietati: tonic-amare, colagog-coleretice, hepatoprotectoare; de imbunatatire a irigarii si oxigenarii cerebrale, de stimulare a sistemului nervos central; vasoprotectoare a circulatiei periferice (arteriolara si capilara); tonifiante si reconfortante; antiseptice (efecte antimicrobiene, antifungice si antivirale); diuretice; antioxidante.

   
CEAI ECOLOGIC DE ROINITA  
Continutul ridicat de uleiuri volatile (citral, citronelol, citronelal, geraniol, linalol) confera ceaiului ecologic de roinita o actiune relaxanta, sedativa asupra sistemului nervos central; antispastica, carminativ-stomahica, coleretica, antibacteriana si antivirala; fiind bogat in principii amare se poate folosi si ca tonic aperitiv.

   
CEAI ECOLOGIC DE PATLAGINA  
Continutul in aucubozida confera plantei actiune cicatrizanta si antibacteriana, iar datorita mucilagiilor, are actiune emolienta, expectoranta.

   
CEAI ECOLOGIC DE PASSIFLORA  
Continutul bogat în flavonozide, glicozide, fitosteroli, acizi polifenolcarboxilici, confera ceaiului ecologic de Passiflora actiune sedativa asupra sistemului nervos central, tranchilizanta, anticonvulsivant?, antispastica, relaxanta a musculaturii netede, usor hipotensiva.

   
ULEI DE CATINA - CAPSULE MOI  
Concentrat natural polivitaminic, revigoreaza si tonifica organismul Uleiul de Catina asigura un aport necesar de fitonutrienti necesar dietei, in principal beta-caroteni, vitamine liposolubile D, E, F, K, o serie de compusi polifenolici, acizi grasi polinesaturati, aminoacizi liberi si microelemente pentru sustinerea sanatatii organismului si îmbunatatirea calitatii vietii.

   
ULEI DE PESTE - CAPSULE MOI  
Sursa bogata de acizi grasi esentiali Omega "Acizii grasi esentiali Omega-3 si Omega-6 salveaza vieti" -A.L.Stoll Uleiul de peste - supliment alimentar optim pentru sanatatea creierului si înlaturarea starilor depresive. Administrat în mod rational, restabileste raportul acizilor grasi esentiali, "contribuie la functionarea optima a fiecarei celule a corpului uman" (M. Stengler)

   
GELUL "ALEXANDRA"  
Gelul pentru curatarea mainilor “Alexandra” elimina 99,9% din bacterii si mentine pielea curata si hidratata. In anotimpul racoros, pielea se usuca mult mai usor, dar gelul dezinfectant, prin formula sa speciala ce contine agent hidratant, extract de cimbru si ulei esential de menta nu doar protejeaza impotriva bacteriilor, ci si pastreaza pielea hidratata si catifelata. In plus, gelul dezinfectant nu este lipicios, se usuca foarte repede si este perfect pentru utilizare in orice moment. De asemenea, are un parfum proaspat, care se pastreaza, oferind o senzatie placuta si racoroasa, mult timp dupa utilizare.

   
PROMOTIE  
Produsele "Ulei de peste in capsule moi" si "Ulei de catina in capsule moi" se comercializeaza in farmaciile partenere Hofigal la PRET PROMOTIONAL  

   
   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista