Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


Tinctura de Fructe de Soc

Sambuci fructus - fructe de soc 20 g si alcool etilic 96% v/v pentru 100 g solutie.

Flacoane de sticla bruna de 50 ml.

Asigura un aport de fitonutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii dietei in curele de detoxifiere si pentru inhibarea apetitului alimentar.

Are actiune favorabila in curele de slabire, ajuta la normalizarea greutatii corporale; favorizeaza eliminarea excesului de lichide din organism; ca drenor renal atenueaza alterarea functiei renale din cauza unor procese inflamatorii; prin actiunea laxativa are efect pozitiv in constipatia cronica; amelioreaza tulburarile hormonale feminine; atenueaza tulburarile metabolice legate de acumularea sanguina crescuta de acid uric si depunerea in articulatii (guta); eficace in unele procese inflamatorii acute ale cailor respiratorii provocate de agenti virali sau bacterieni; efect benefic in dureri reumatice, stari nevralgice; datorita continutului in fitonutrienti cu proprietati asemanatoare fructelor de afin poate fi folosit in tulburari de vedere inclusiv nocturne.

Se recomanda 30 - 40 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita.

Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia.

  • Produsul NU contine lactoza!
  • Termen de valabilitate: 2 ani.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista