Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


Sapun moale vegetal

Produsul fiind un sapun moale, poate fi folosit atat pentru spalatul capului, cat si pentru corp.

Sapunul moale lichid cu saruri de potasiu este realizat din produse naturale, extracte de plante si acizi grasi naturali. Extractele utilizate: galbenele, musetel, patlagina, urzica, coada calului, frunze de nuc si altele, dar si extractele foliare ale acestora ca proteine vegetale, obtinute prin tehnologii originale, conduc la un produs bine definit.

Contine si sarurile minerale obtinute prin extragerea din plante, care contribuie la echilibrul ionic si stabil al produsului.

Neavand incarcatura bacteriana, produsul poate fi utilizat la spalarea ranilor si a celor mai sensibile zone ale pielii. Este indicat pentru toate tenurile.

Utilizarea sapunului premergator folosirii lotiunii CHELSTOP, nu numai ca este benefica, dar creste activitatea de eliminare a matretii, combate caderea parului si creeaza un confort deosebit. Folosit timp indelungat (peste 6 luni) in combinatie cu CHELSTOP, conduce la repigmentarea parului la culoarea initiala.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista