Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


HOF.VIODANA - crema antirid

Compusi activi naturali:
Coenzima Q10
Spirulina platensis
Ulei de catina

In cadrul cosmeticii biologice, produsele HOFIGAL destinate ingrijirii si intretinerii pielii reprezinta o selectie de ingrediente active vegetale, folosind tot ceea ce natura are mai bun de oferit:
Uleiul de catina este cea mai complexa grasime naturala, are un rol important in nutrirea pielii si in impiedicarea formarii radicalilor liberi, inductori ai procesului de imbatranire naturala sau prematura datorita disfunctiilor metabolice ale celulelor epiteliale.
Coenzima Q10, un catalizator vital in procesele biochimice si fiziologice ale intregului organism.
Efectele coenzimei Q10 s-au dovedit deosebit de benefice la nivelul tesutului epitelial extern (fata, maini, gat, corp) unde la un aport suplimentar de Q10 se observa o evidenta impiedicare a aparitiei ridurilor, concomitent cu o imbunatatire remarcabila a aspectului general al pielii, redandu-i elasticitatea, supletea musculaturii si frumusetea, incetinind procesul de imbatranire naturala.
Spirulina, produs binecunoscut datorita efectului sau in nutrirea si regenerarea organismului uman, inclusiv a pielii, completeaza in mod deosebit de util compozitia cremei antirid, potentand efectul nutritiv si de regenerare a acesteia.
Extractele vegetale de: aloe, galbenele, nalba si castan au efecte dermoprotectoare, decongestionante, calmante si de imbunatatire a circulatiei periferice.
Uleiul de portocal impiedica dilatarea porilor, stimuleaza metabolismul celulelor epiteliale avand totodata si efect tonic si astringent.

Cutii 50ml sau monodoze

Este indicata la orice varsta, pentru intretinerea tenurilor uscate si deshidratate, pentru prevenirea aparitiei ridurilor. Destinata pentru orice tip de ten.

previne imbatranirea prematura a pielii; stimuleaza regenerarea celulara;
protectie intensiva impotriva radicalilor liberi;
cresterea elasticitatii pielii;
reduce vizibil ridurile deja formate

pielea devine luminoasa, mai intinsa, catifelata si stralucitoare
   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista