Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


Hof.Imun® FORTE

Extract din fructe de zmeur (Rubii idaei fructus), extract din Echinacea (Echinacea herba), extract concentrat din radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza radix), ascorbat de magneziu si excipienti.

Cutie plianta continand 20 comprimate masticabile.

Este destinat suplimentarii dietei cu nutrienti si substante bioactive in: infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare, profilactic in perioadele cu risc crescut de infectii cu virusuri gripale, efect sudorific in stari febrile; herpes recidivant cu episoade de eruptii cutaneo-mucoase frecvente; infectii ale tractului urinar, procese inflamatoare din sfera urogenitala.

Benefic in imunodepresie post chimio- sau radioterapie; infectii cutanate bacteriene (acnee, furunculoze); psoriazis, neurodermite; boli cronice cardio-vasculare asociate cu hipercolesterolemie; adjuvant in regimul alimentar indicat in tratamentul ulcerelor gastroduodenale; tonic in perioade de suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj.

  • Produsul NU contine lactoza!
  • Termen de valabilitate: 2 ani.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista