Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Produktkategorien

 

   
Online-Shop
Produkte online kaufen
Therapie-Leitfaden
Therapie-empfehlungen
Programme
Hofigal Programme


Arsutrat-Plagotrat Gel - uz veterinar

Zusammensetzung

COMPOZITIE:

Contine un amestec de substante natural biologic active, realizat pe baza asocierii intr-un raport bine echilibrat a compusilor active din: uleiul de catina (Hippophae rhamnoides oil), extractele de galbenele (Calendula officinalis) si sunatoare (Hypericum perforatum), uleiul volatil de lavanda (Lavandula officinalis) si colagenul hidrolizat.
Pentru 100.0 g produs compozitia este: 10.0 g ulei de catina (Hippophae rhamnoides oil), 10.0 g extract galbenele, 10.0 g extract sunatoare (Hypericum perforatum), 2 0g collagen hidrolizat, 0.4g ulei de levantica (Lavandula officinalis oil), 4.0g glicerina vegetala, 0.9g carbomer, 0.65g trietanolamina, 0.5g benzoate de sodium si apa purificata pana la 100.0 g.

Aussehen

Tub de polietilena, prevazut cu opercula, capac de etansare de 75 ml, monodoze de 4 ml.

Aktionen

Continutul bogat in componente natural confera produsului proprietati decongestive, antiinflamatorii, cicatrizante, analgezice si de regenerare a tesutului cutanat afectat. In contact cu tegumentul, produsul penetreaza rapid in piele, actioneaza asupra circulatiei sanguine periferice si potenteaza principiile active prin schimbul de substante la nivel tisular, contribuind la regenerarea stratului cutanat.

Empfehlung

INDICATII:
Plagi chirurgicale, plagi accidentale, plagi decubitale, plagi autoinduse prin grataj sau lins, plagi intepate, muscatel, suprainfectate, dermatite cu diferite etiologii ( de exemplu: placa eozinofilica), arsuri delimitate produse de agenti fizici sau chimici.
Se evita contactul cu ochii.
Nu se administreaza in caz de hipersensibilitate la extractele vegetale folosite sau la oricare dintre excipienti.
In cazul dermatitelor alergice, dupa primele administrari se poate exacerba pruritul.

MOD DE ADMINISTRARE:
Se toaleteaza zona afectata prin tundere si spalare cu antiseptic uzuale. Se aplica gelul pe zona afectata, dupa care se protejeaza zona cu bandaj steril (dupa caz). Se aplica de 2-3 ori pe zi, timp de 5-7 zile sau pana la vindecare.
SPECIA TINTA:
Animale de companie: caini, pisici.
CONDITII DE PASTRARE:
A se pastra la temperaturi sub 25 C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici !

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Wir über uns : Kunden & Partner : News : Veranstaltungen : Apotheken : Kontakt