Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


TINCTURA DE PADUCEL

Ingrediente: Crataegi folium cum flore - 20 g frunza si floare de paducel si alcool etilic 70% v/v pentru 100 g solutie.

Flacon de sticla bruna de 50 ml prevazut cu sistem de inchidere si aplicator pentru picurare.

Tinctura de paducel are proprietati cardiotonice, vasodilatatoare coronariene, capilaro-protectoare, de imbunatatire a vascularizatiei cerebrale, hipotensive, antioxidante, hipocolesterolemiante, usor sedative.

Produsul asigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii dietei pentru mentinerea sanatatii inimii, cu actiune benefica asupra vaselor sanguine, a miocardului si asupra centrilor nervosi vasculari.
- stimuleaza activitatea cardiaca si functia miocardului, tonifica peretii capilarelor, ajuta la normalizarea tensiunii arteriale;
- are efect benefic in tulburari cardiace pe fond nervos, stari anxioase care insotesc menopauza, dificultatea de a adormi;
- sustine sanatatea inimii in special la persoanele slabite (mai in varsta cu tulburari cardiace), pentru intretinerea cordului senil si reglarea tensiunii arteriale;
- in mod traditional se foloseste pentru a reduce nervozitatea la adulti (mai ales in caz de percepere exagerata a batailor inimii) si la copii, mai ales in caz de tulburari ale somnului.

Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.
Nu se recomanda in sarcina (primul trimestru) si perioada de alaptare; la copii pana la varsta de 12 ani este necesara recomandarea specialistului.
Produsul are efect usor sedativ si poate influenta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Instructiuni de utilizare:
- cate 10-15 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita, dupa mese, timp de 30 de zile sau in cure de lunga durata (minim 6 luni).
Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia.
Deoarece produsul poate potenta efectul glicozidelor cardiace, administrarea concomitenta se face numai la recomandarea medicului (doza acestor preparate trebuie ajustata).
Se evita administrarea de doze mari, pot aparea reactii nedorite: tensiune arteriala scazuta, aritmii cardiace si sedare.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Conditii de pastrare:
A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic !
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici !
Produsul NU contine lactoza!
Termen de valabilitate: 2 ani.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista