Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


TINCTURA DE MENTA

Menthae piperitae folium - frunze uscate de menta 5 g, Menthae piperitae aetheroleum - ulei de menta 5 g si alcool etilic 90% v/v pentru 100 g solutie.

Flacoane de sticla bruna de 50 ml.

Asigura un aport de fitonutrienti necesar dietei pentru a mentine sanatatea tractului digestiv; combate meteorismul abdominal, impiedica procesele fermentative si favorizeaza eliminarea gazelor acumulate in stomac si intestine; eficace in tulburari functionale intestinale, in dureri abdominale ca urmare a spasmelor intestinale sau balonarii abdominale, in tulburari ale aparatului digestiv, datorate hipersecretiei si hiperaciditatii sucului gastric si tulburari functionale digestive de origine hepatica, in digestie incetinita; in procese inflamatorii ale intestinului, caracterizate prin prezenta scaunelor diareice; pentru calmarea varsaturilor, senzatiei de greata sau starile de rau, intalnite frecvent la gravide (numai la recomandarea medicului); procese inflamatorii ale cailor respiratorii (rinofaringite, sinuzite, bronsite acute si cronice); detoxifiant al organismului, favorizeaza capacitatea de eliminare a diverselor substante nocive din organism.

Se recomanda 30-50 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita, dupa mese sau la recomandarea medicului. Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia.

  • Termen de valabilitate: 2 ani.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista