Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


Comprilax

Pulbere din frunze de senna (Cassia angustifolia / folium), pulbere din frunze de aloe (Aloe arborescens / folium), extract din prune uscate (Prunus domestica), pulbere topinambur (Helianthus tuberosus / tuber), ulei volatil de rozmarin (Rosmarini aetheroleum), ulei volatil de cimbru (Thymi aetheroleum).

Cutie plianta continand 4 blistere (10 comprimate pentru supt /blister).

Asigura un aport bogat de nutrienti si substante bioactive necesar pentru echilibrarea dietei in tranzitul intestinal alterat, de lunga durata, generat fie de lipsa unei diete echilibrate fie de un consum insuficient de lichide sau de administrarea unor medicamente cu efect constipant.

Benefic in constipatii ocazionale determinate de stres, stari emotionale, inhibitii de natura psihica, dietele de slabire, de obicei, foarte sarace in fibre alimentare; amelioreaza spasmul sfincterian anal in fisuri anale dureroase, hemoroizi; ajuta la eliminarea toxinelor acumulate, cu consecinte grave locale (asupra intestinului gros) si generale asupra organismului.

  • Produsul NU contine lactoza!
  • Termen de valabilitate: 2 ani.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista