Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


Protector hepatic forte - Cafea instant

Un plic contine: 1,5 g extract uscat de papadie (Taraxacum officinale) si anghinare (Cynara scolymus), 1 g extract uscat de fructe de armurariu (Silybum marianum), 1 g extract uscat din radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), 1 g extract uscat de menta (Mentha piperita), 0,5 g extract uscat de roinita (Melissa officinalis).

Cutie plianta continand 24 plicuri a cate 5 g.

Produs natural util persoanelor obisnuite cu un consum crescut de cafea.
- are gust de cafea deoarece contine o serie de principii active prezente in cafea (mai putin alcaloizii purinici) si care ii confera o aroma specifica a acesteia.
- continutul in principiul amar taraxacina, complex vitaminic B, colina, saruri minerale (din papadie), cinarina si guaianolidina cu gust amar, compusi flavonoidici, (din anghinare), silimarina (din armurariu) confera preparatului proprietati tonic-amare si hepatoprotectoare, depurative, detoxifiante, antioxidante;
- stimuleaza regenerarea celulei hepatice, contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice crescute, imbunatateste fluxul biliar, are efect antihepatotoxic si protector al hepatocitelor;
- prin continutul in glicirizina sau acid glicirizinic (din lemnul dulce), flavonoizi, acid rosmarinic, acid ursolic are efect antiviral si imunomodulator si ajuta la cresterea capacitatii de protectie imuna a organismului, combate alterarea functiilor metabolice ale celulei hepatice;
- prezenta substantelor bioactive din roinita si menta ii confera si actiune spasmolitica si sedativa;
- asigura o protejare buna a mucoasei tubului digestiv si a mucoaselor iritate ale cailor renale, a vezicii urinare;
- are influenta pozitiva in reglarea nivelului glicemiei;
- bogata sursa de minerale cu actiune energizanta si revigoranta.

Produsul este benefic la toate varstele.
Poate inlocui caracteristicile organoleptice (gust, aroma) ale cafelei naturale sau ale cafelei instant si exercita actiune benefica de protectie a ficatului si a tractului digestiv.
Persoanele care utilizeaza preparatul beneficiaza si de posibilitatea evitarii efectelor secundare nedorite ale cafelei naturale (cardiovasculare, neurologice si digestive) provocate de alcaloizii purinici.
Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.
In sarcina si perioada de alaptare este necesara recomandarea specialistului.
La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Administrare:
Se prepara prin dizolvarea unui plic x 5g in 50 ml apa fierbinte sau calda.
Se pot consuma 2-4 plicuri pe zi. Produsul se poate administra si in cure prelungite.
Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.
Conditii de pastrare:
A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic !
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici !
Valabilitate: 2 ani.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista