Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


Mag-Anghinar®

Un comprimat contine: 250 mg extract din frunze de Anghinare (Cynara scolymus) cu saruri organice de magneziu, amidon de porumb si maltodextrina

- agenti de incarcare, stearat de magneziu

– agent de intarire, talc

– agent de glazurare, miere

– indulcitor si hidroxipropilmetilceluloza

- emulsifiant pana la 385 mg.

Cutie plianta cu flacon de polietilena prevazut cu dop cu sigiliu si silicagel continand 60 comprimate acoperite și recomandari de utilizare.

- sustine functionarea normala a sistemului hepato-biliar si a functiei secretorii a bilei, tonifica ficatul;
- sprijina buna functionare a ficatului si favorizeaza regenerarea celulelor hepatice;
- intervine favorabil in metabolizarea colesterolului in ficat, participa la metabolismul lipidelor, sustine un nivel normal al lipidelor sanguine, contribuie la mentinerea in limite normale ale tensiunii arteriale;
- sustine sanatatea tractului digestiv prin functionarea normala a procesului de digestie;
- activeaza functia antitoxica a ficatului ajutand la eliminarea toxinelor din organism;
- sustine activitatea rinichilor, creste volumul de urina, favorizeaza eliminarea din organism a surplusului de apa, a acidului uric, ureei si a substantelor azotate toxice;
- are efect benefic in mentinerea nivelului de zahar in sange;
- mentine pofta de mancare in limite normale;
- stimuleaza peristaltismul intestinal contribuind la normalizarea tranzitului intestinal si la eliminarea toxinelor din colon, asigurand o stare generala de bine.

Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate. In sarcina si perioada de alaptare, la copii cu varsta de peste 3 ani, in tulburari functionale hepatice, biliare si renale severe, in cazul nivelului crescut al magneziului in sange este necesara recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Instructiuni de utilizare:
Adulti: cate 2 - 3 comprimate de 3 ori pe zi, cu 10-15 minute inainte de masa, cel mult 30 zile consecutiv; se poate relua dupa o pauza de o luna; se pot face 2-3 cure pe an.
Copii 3-7 ani: cate ½ comprimat de 3 ori pe zi, cu 10-15 minute inainte de masa.
Copii 7-15 ani: cate 1comprimat de 3 ori pe zi, cu 10-15 minute inainte de masa.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original ! A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici !
ProdusulNU contine lactoza!
Termen de valabilitate: 2 ani.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista