Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


Tinctura de Usturoi

Allii satixi bulbus – bulbi de usturoi 20 g si alcool etilic 90% v/v pentru 100 g solutie.

Flacoane de sticla de 50 ml.

Este indicata pentru aportul de substante bioactive cu efect benefic in:profilaxia si tratamentul aterosclerozei, adjuvant in tratamentul hipertensiunii arteriale, hiperlipidemie, hipercolesterolemie, protector al vaselor coronariene si cerebrale, profilactic si curativ in infectii respiratorii (gripa, guturai, rinite, traheobronsite, pneumonii), ectazii capilare, tromboflebite, varice, hemoroizi, diabet, guta, parazitoze intestinale, pentru refacerea florei intestinale afectata de tratamente cu antibiotice, colite de fermentatie si putrefactie, tulburari dispeptice.

Se recomanda 10 – 15 picaturi de 2 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita, dupa mese, in cure de 4 –5 zile, cu pauze de 7 zile. Pentru eliminarea parazitilor intestinali se administreaza cu 30 de minute inainte de masa, timp de 15 zile. La indicatia medicului se poate repeta tratamentul dupa o pauza de 2 saptamani.

  • Termen de valabilitate: 2 ani.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista