Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


Tinctura de Ovaz

Aveni semen - boabe de ovaz incoltit 20 g si alcool etilic 70% v/v pentru 100 g solutie.

Flacoane de sticla bruna de 50 ml.

Asigura un aport de nutrienti si substante bioactive necesar pentru suplimentarea dietei in mentinerea sanatatii glandei tiroide si de sustinere a activitatii functionale a sistemului nervos central in stres si stari depresiv-anxioase; are influenta favorabila in deficienta hormonilor tiroidieni, in regenerarea functiei tiroidiene; ajuta la ameliorarea unor tulburari depresive, stari de astenie, anxietate, stres, insomnie.

Are efect corectiv hormonal in schimbarile fiziologice din timpul menopauzei; reconfortant in perioadele de convalescenta; efect benefic in dureri reumatice, in procese inflamatorii ale articulatiilor vertebrelor si articulatiilor bazinului, tabagism.

Se recomanda 20 - 30 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita. Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia.

  • Termen de valabilitate: 2 ani.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista