Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


Tinctura de Angelica

Angelicae rhizoma cum radicibus - radacina de angelica 20 g si alcool etilic 70% v/v pentru 100 g solutie.

Flacon de sticla bruna de 50 ml.

Asigura un aport bogat de fitonutrienti necesar suplimentarii dietei pentru mentinerea sanatatii tractului gastro-intestinal in tulburari functionale digestive.

Contribuie la stimularea poftei de mancare (in special, anorexie de cauze psihice) ca tonic digestiv; intervine favorabil in diverse procese inflamatorii cauzate de contaminanti virali si bacterieni, are efect benefic in starile febrile sau in perioada de convalescenta dupa diverse procese inflamatorii; are efect tonic si psihotrop in stari depresive, nevroze, stari de apatie, pesimism.

Se recomanda 10 - 20 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in 50 ml apa fiarta si racita, timp de 30 de zile sau la recomandarea medicului. Dupa diluare, concentratia de alcool scade la un nivel de concentratie homeopatica si nu comporta contraindicatii legate de toxicitatea acestuia.

Se va evita expunerea la soare in perioada administrarii produsului; administrarea prelungita se face numai la recomandarea medicului.

  • Termen de valabilitate: 2 ani.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista