Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


Gemoderivat din Mladite de zmeur

Ingrediente: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de zmeur (Rubus idaeus). Contine alcool etilic 45% vol.

Cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Actiune benefica asupra: aparatului genital feminin, de echilibrare a functiilor axei hipotalamo-hipofizo-gonadice, a metabolismului proteic.
Proprietati: de corectare a tulburarilor endocrine feminine la orice varsta (pubertate, perioada de menopauza), de reglarea metabolismului proteic si reechilibrarea valorilor proteinelor serice.

- produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in suplimentarea dietei pentru activarea sau normalizarea functiilor endocrine specific feminine;
- regleaza secretia hormonala ovariana in tulburari ale functionarii glandelor endocrine si in dezechilibre neurovegetative si endocrine cu repercursiuni asupra aparatului genital;
- influenta pozitiva in senescenta feminina (imbatranire precoce la femei);
- atenueaza tulburarile neurovegetative premenstruale, tulburari ale libidoului;
- contribuie la eliminarea valorilor crescute ale secretiei de foliculina in perioada premenstruala;
- efect benefic in retinerea apei in organism.

Produsul este foarte bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.
In sarcina si perioada de alaptare este necesara recomandarea specialistului.
La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Instructiuni de utilizare:
- cate 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa (o lingura de apa), cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului.
Preparatul diluat se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala si apoi se inghite treptat.
Se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice numai la recomandarea specialistului.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Conditii de pastrare:
A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic !
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici !
Termen de valabilitate: 5 ani.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista