Harta site
 
   
Cautare produse: 
 
Categorii produse

 

   
Magazin online
Cumpara produse online


Trilavanda - lotiune dupa ras

Aqua/water, alcohol, Lavandula angustifolia extract, Capsella bursa pastoris extract, Echinacea angustifolia leaf extract, glycerin, Lavandula angustifolia oil, Polysorbate 80

Flacon de sticla 50 ml

Produsul insumeaza calitatile numeroaselor principii bioactive care se gasesc in cele trei extracte fitoterapice: tinctura de echinacea, tinctura de traista ciobanului si uleiul esential de levantica.

Tinctura de echinacea are rol nutritiv si biostimulator si o remarcabila actiune dermo-regeneratoare, emolienta si de infrumusetare a pielii.
Tinctura de traista ciobanului are ca principali componenti vitamine si substante tanante, cu multiple efecte nutritive si biostimulatoare asupra pielii. Sinergismul acestora determina o buna actiune vasoconstrictoare, hemostatica, astringenta si cicatrizanta si de crestere a troficitatii pielii.
Uleiul esential de lavanda este utilizat in acest caz pentru proprietatile sale puternic revulsive, cicatrizante si reepitelizante si placut mirositoare.
Insumand efectele benefice asupra tesutului cutanat date de multitudinea principiilor bioactive din formula produsului, TRILAVANDA reprezinta un produs dermato-cosmetic pentru intretinerea tenului, pentru indepartarea efectelor de disconfort care apar dupa ras sau in contact cu agentii alergenici si iritanti din mediu.
Produsul poate fi utilizat si pentru curatarea fetei inainte de culcare, inducand un somn usor si relaxant.

   Copyright © 2007 Hofigal SA Home : Despre noi : Clienti si parteneri : Noutati : Evenimente : Farmacii : Contact : Revista